Őszi Játéktábor

Izgalmas, szórakoztató napközis tábor, ahol egész nap játszunk. Játszunk bent és játszunk kint! A főszerep a szórakozásé, miközben a Kiserdő lakóinak kalandjaiba is belecsöppenünk. csigarejtvényt fejtünk; manóházat építünk Surrónak, az erdei manónak; segítünk az állatoknak a nagy makkrablásra fényt deríteni; erdei kincseket gyűjtünk és titokban fejlesztjük a részképességeket is, hogy majd a suli is könnyebben menjen.

A jól megválasztott játékkal fejlesztjük a gyerekek részképességeit pl. térben-, síkban való tájékozódás, vizuális memória, szem-kéz és a szem-láb koordináció, formaészlelés, alakállandóság, sorrendiség, és még sok minden mást. És hogy miért fontos ez? Mert ez mind-mind az alapja annak, hogy a tanulás kudarcmentes legyen. 

Az új barátok szerzése, a tartalmas játék garantált, a titkos fejlesztés pedig a ráadás.

Rossz idő esetén a kultúrházban játszunk minél több mozgásos játékot, de az a cél, hogy minél többet lehessünk természetközeli környezetben.

Időpont: 2023. október 30, 31. 8:00-16:00 óra

A táborba egy-egy napra is szeretettel várom a gyerekeket!

Részvételi díj: 8000 Ft/nap

A részvételi díj tartalmaz meleg ebédet és uzsonnát.

Korosztály: 6-10 éves korig

Jelentkezési lap

Kérem, hogy a tábor részvételi díját (8000 Ft/nap) – lehetőleg egy összegben 2023.10.24-ig átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára – OTP 11784009-15519102 – szíveskedjenek befizetni. A megjegyzés rovatban a tábor nevét, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja.