Kána elveszett lányai

A kalandról

Réges-régen, az Árpád korban, nem messze a Tétényi fennsíktól létezett egy Kána nevű falu. Ebben a faluban élt egy özvegy ember a 3 lányával. Ezek a lányok híresen szépek voltak, szépségüknél csak a kedvességük volt híresebb.

II. Géza királyunk fülébe is eljutott a lányok híre. Gézának 4 fia volt, és éppen a legkisebbnek, Árpádnak keresett feleséget. Ezért útnak indította Árpádot, hogy válasszon magának feleséget.

Mikor a faluba is eljutott a hír, hogy Árpád útnak indult, a lányoknak, varázsütésre nyomuk veszett, úgy mintha soha nem is lettek volna.

Vajon mi történhetett a lányokkal? Az erdei kalandon a gyerekek küldetése, a rejtély megfejtése. A programon a majdnem 1000 éves falu „leletei” segítségével nyomokat keresünk, és ezeket dekódoljuk egy táblagép segítségével.

A kalandban elrejtettük a valóban létezett Árpád-kori falu, Kána régészeti érdekességeit. Feladványok és vicces játékok segítenek a gyerekeknek a részleteket összeilleszteni, a titok nyomára bukkanni. Árpád-kori játékot játszunk, tájékozódunk és egy kicsit ásunk is az erdőben.

A kaland végén a jól megérdemelt kincsre is ráakadhatnak.

Helyszín: Budapest XI. kerület Kamaraerdő és Budapest, IX. kerület Kiserdő

Ajánlott korosztály: 6-10 év

Táv: kb. 2,5 km

Időtartam 1,5-2 óra

Árak:

Szülinapi program 35.000 Ft a kaland maximális létszáma) 10 fő.
Szülinapi kalandhoz ezt a jelentkezési lapot töltsd ki!Családi programként 8500 Ft/család

A kalandon a gyermekek mellett a szülőket is szívesen látjuk, de arra kéjük őket, hogy a gyerekeket hagyják érvényesülni 😊

A kalandon résztvevő gyermekek maximális létszáma összesen 8 fő. Kísérők maximális létszáma családonként 2 fő. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Ha nem férsz be, ne keseredj el, lesz még meghirdetett esemény.

Családi programra ezt a jelentkezési lapot töltsd ki!

Osztályprogramként kérd egyéni ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Az űrlap kitöltése semmilyen fizetési kötelezettséget nem von maga után!

Ha kérdésed van megtalálsz a +3670 3636 676-os telefonszámon, vagy az erdokalandok.hu@gmail.com e-mail címen!