Kavicsország

A kalandról

I. Kárpáti Kavics, Kavicsország első és egyetlen királya egy szép napon kirándulni indult családjával és népes udvartartásával. A kirándulásra a legféltettebb kincseit, az 5 gyermekét is magával vitte. A huncut lurkók viszont úgy gondolták, hogy a saját fejük után mennek, nem együtt a családdal. Addig-addig csatangoltak, míg teljesen eltévedtek és el is szakadtak egymástól.

Az erdei kalandon a gyerekek küldetése az elkószált kavicsgyereket megtalálása Nyomokat keresnek, amit Szarmata és Lajta mészkő, a két öreg szolgáló hagyott segítségül maga után, akik már keresik a kavicsgyerekeket. A nyomokat dekódoljuk egy táblagép segítségével. Feladványok és vicces játékok segítenek a gyerekeknek a kavicsgyerekek nyomára bukkanni.

Helyszín: Kamaraerdő.

Ajánlott korosztály: 6-10 év

Táv: kb. 3 km

Időtartam 1,5-2 óra

Árak:

Szülinapi program 8 főig 35.000 Ft, 2 csoportban, 16 főig 60.000 Ft. (8 fő felett 2 csoportban megyünk, mert 6-8 gyermek a kaland maximális létszáma).

A születésnapos ajándékot is kap, emlékbe hazaviheti a megtalált 5 kavicsgyereket, amik csiszolt és csiszolatlan kova, kvarc, kalcit, dolomit és aragonit ásványok.

Szülinapi programra ezt a jelentkezési lapot töltsd ki!

Családi programként 8500 Ft/család

A kalandon a gyermekek mellett a szülőket is szívesen látjuk, de arra kéjük őket, hogy a gyerekeket hagyják érvényesülni 😊

A kalandon résztvevő gyermekek maximális létszáma összesen 6 fő. Kísérők maximális létszáma családonként 2 fő. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Ha nem férsz be, ne keseredj el, lesz még meghirdetett esemény.

Családi programra ezt a jelentkezési lapot töltsd ki!

Osztályprogramként kérd egyéni ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! Az űrlap kitöltése semmilyen fizetési kötelezettséget nem von maga után!

Ha kérdésed van megtalálsz a +3670 3636 676-os telefonszámon, vagy az erdokalandok.hu@gmail.com e-mail címen!